هشدار
لینک مستقیم دریافت نرم افزار امضای دیجیتال اختصاصی بازگشت
بیمه عمر بغد از فوت

بیمه عمر بعد از فوت به چه کسانی تعلق میگیرد؟

در این مقاله به موضوع تقسیم بیمه عمر بعداز فوت می پردازیم.

بیمه-عمر-بعد-از-فوت1

بیمه عمر و سرمایه گذاری، بیمه‌نامه‌ای است که دارای جنبه سرمایه گذاری و پوشش بیمه‌ای می‌باشد.میزان سرمایه گذاری در بیمه عمربر اساس حق بیمه پرداختی فرد و تعداد سال‌هایی است که فرد حق بیمه‌اش را پرداخت می‌کند،محاسبه می‌شود.بیمه گذار بیمه‌نامه تعیین می‌کند که ذینفع سرمایه در صورت فوت و سرمایه در صورت ذینفع بیمه نامه  چه کسی باشد.در بیمه عمر هر دو ذینفع بیمه نامه مشخص می‌شود ولی بیمه گذار می‌تواند در طول مدت داشتن بیمه عمر ذینفعان بیمه نامه‌اش را تغییر دهد.پس در این مورد میتوان برتری بیمه عمر را در برابر بیمه تامین اجتماعی به خوبی متوجه شد.

ذینفع در بیمه عمر 

تمامی بیمه‌های عمر بخشی دارند به نام :

ذینفع بیمه یا استفاده کننده

 بیمه گذار، بیمه شده یا فرد دیگری را معرفی می‌کند تا در صورت فوت، غرامت فوت و اندوخته بیمه نامه به ایشان پرداخت شود.تقریبا همه شرکت‌ها در این بخش از بیمه گذار تقاضا می‌نمایند تا اقوام درجه یک خود را معرفی نمایند .بعد از معرفی این افراد بیمه شده یا بیمه گذار اولویت آنها و درصد سهیم شدن در این مبلغ را نیز مشخص می‌نماید.

بیمه عمر

ذینفع هر فرد حقیقی  است که در صورت فوت بیمه‌شده و یا در پایان مدت بیمه نامه، سرمایه بیمه عمر به او تعلق خواهد گرفت.برای مثال شخصی خودش را بیمه می‌کند. در این حالت بیمه‌گذار و بیمه‌شونده خود او خواهد بود.اگردر بیمه‌نامه‌‌اش همسرش را ذینفع تعیین کند ، در صورت فوت ، سرمایه بیمه عمرش به همسر او تعلق خواهد گرفت.

 وارث و ذینفع

بر اساس شرایط بیمه عمر، برای تعیین انواع ذینفع در صورت فوت موارد زیر در بیمه نامه های بیمه عمر شرکت‌های مختلف لحاظ می‌شود:

  • ذینفع در صورت فوت را بیمه گذار معین می‌کند.
  • ممکن است استفاده کننده از سرمایه بیمه عمر یک یا چند نفر با درصد سهم و اولویت‌های مساوی یا مختلف باشد.

نحوه تقسیم سرمایه بیمه عمر

در صورت تعیین ذینفعان و تعیین سهم هریک از آنان در قرارداد بیمه عمر، سرمایه بیمه نامه به نحو تعیین شده بین ذینفعان تقسیم می‌گردد.

بیمه زندگی

چند سوال :

الف . تا چند نفر را می‌توان به عنوان ذینفع تعیین کرد؟

معمولا در شرکت‌های بیمه ۵ تا ۶ نفر را می‌توان به عنوان ذینفع بیمه نامه تعیین کرد .بیمه گذار با ارائه مشخصات کامل ذینفعان می‌تواند اولویت و درصد استفاده هر فرد از این بیمه نامه را مشخص نماید.در شرکت بیمه “ما” تا 4 نفر را می توان بعنوان ذینفع تعیین کرد .

ب .مبلغ پرداختی به وراث چقدر است؟

میزان مبلغ قابل پرداخت به ذینفعان بیمه عمر در صورت فوت بیمه شده ، مجموع سرمایه فوت بیمه نامه + اندوخته بیمه نامه می‌باشد .که در صورت فوت فرد بیمه شده مجموع هر دو به ترتیب اولویت و درصد مشخص شده در بیمه نامه به افراد مشخص شده پرداخت می‌شود.

ج . در بیمه‌ی عمر آیا می‌توانم فرزندم را که هنوز به سن قانونی نرسیده ذینفع خود قرار دهم ؟

وراث بیمه

شما از بستگان درجه یک خودتان شامل :

  • پدر
  • مادر
  • خواهر
  • برادر
  • فرزندتان

می‌توانید همه و یا هر کسی رو که بخواهید با هر میزان درصدی از غرامت، منتفع نموده و ذینفع بیمه نامه قرار دهید .اگر فقط بخواهید فرزند ۳ ساله تان رو بعنوان تنها ذینفع بیمه تان معرفی کنید مشکلی نیست .فقط اگرتا قبل از به سن قانونی رسیدن فرزندتان (۱۸ سالگی)، خدای ناکرده شما که بیمه گذار هستید فوت کنید :

  • غرامت سرمایه فوت شما
  • به همراه اندوخته و سودهای مشارکت در منافع

تا سن ۱۸ سالگی نزد شرکت بیمه خواهد ماند و در آن موقع به وی پرداخت خواهد گردید.

پاسخ دهید

1 دیدگاه

  1. […] در موارد وقوع حادثه، شرکت بیمه خسارات مربوط به درمان، فوت افراد، نقص عضو و صدمات مالی را پرداخت خواهد […]